TIEŠRAIDĒ / Liepājas Simfoniskā orķestra 140. sezonas noslēguma koncerts

14.05.2021    20:00
Koncertzāle LIELAIS DZINTARS, lielā zāle

Savu 140.sezonas noslēgumu Liepājas Simfoniskais orķestris, tā galvenais diriģents Gintars Rinkevičs un spožais pianists Vestards Šimkus svinēs ar romantiski apgarotu koncertprogrammu. Rahmaņinova 4. klavierkoncerts ir vismazāk spēlētais no skaņraža klavierkoncertiem un atklāj savdabīgu džeza un 20. gadsimta modernistu ietekmi uz romantiski noskaņotā komponista daiļradi. Savukārt Brāmsa 1.simfonija valdzinās ar savu traģisko, bet vienlaikus cēlo skanējumu.

Vestards ŠIMKUS / klavieres

Gintars RINKEVIČS / diriģents
Liepājas Simfoniskais orķestris

Programmā
Sergejs RAHMAŅINOVS – 4. klavierkoncerts solminorā
Johanness BRĀMSS – 1.simfonija dominorā

Koncerta tiešraidi no Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" varēs vērot britu aģentūras HarrisonParrott straumēšanas platformā Virtual Circle.

BIĻETES UZ KONCERTU VAR IEGĀDĀTIES ŠEIT!
Standarta biļešu cena ir 10 EUR. Turklāt piedāvājumā ir arī 10 ekskluzīvas VIP biļetes, kuru īpašnieki pēc koncerta varēs tikties virtuālā sarunā ar pianistu Vestardu Šimku.

!!! Klausītājus, kas bija iegādājušies biļetes uz klātienes koncertu, lūdzam saņemt atpakaļ samaksāto naudu, iegādātās biļetes pēc iespējas ātrāk atdodot jebkurā "Biļešu paradīzes" kasē, kas šobrīd darbojas (skatīt šeit: https://www.bilesuparadize.lv/home/stores). Tiem apmeklētājiem, kas biļetes bija iegādājušies internetā, nauda jau automātiski ir atgriezta atpakaļ.